Audio systemen

Sommige mensen spenderen veel tijd in hun voertuig. Wat is er dan fijner dan glashelder geluid tijdens de rit? Genieten van goede muziek met perfecte kwaliteit maakt je dag helemaal goed. Bij Fuerza Customs kunt u terecht voor alles wat met het geluid in uw auto, camionette of vrachtwagen te maken heeft. Of het nu gaat om het vervangen van een simpele radio of het plaatsen van een gloednieuwe speakerset: we helpen u graag.

Fueza Customs heeft een ruim gamma aan audiosystemen van zeer goede kwaliteit. Merken als Alpine, Pionier en Ampire zijn bij ons verkrijgbaar. De audiosystemen worden voor u op maat ingebouwd, zodat ze perfect bij uw interieur aansluiten.

Meer mogelijkheden

Tegenwoordig kunt u veel meer met uw audiosysteem dan alleen muziek afspelen. Zo kunt u bij Apple CarPlay uw gsm verbinden met de auto. Zo kunt via dit systeem ook gemakkelijk handsfree de navigatie opzetten of een bericht versturen. Tevens is bellen mogelijk. Ook Google heeft een soortgelijk systeem ontwikkeld: Android Auto. Apple CarPlay of Android Auto zorgen er dus voor dat u de aandacht bij de weg kunt houden, maar dat u ook een muziekje op kunt zetten of berichten kunt laten voorlezen.

Contacteer ons

Fuerza Customs helpt u van a tot z. We werken graag mee aan een oplossing die bij u past. Met een grote kennis aan audiosystemen, zijn we u met plezier van dienst voor het verbeteren van uw audiosysteem. Contacteer ons of kom gerust eens langs in onze winkel.